Netwerken, verbinding en gezelligheid met Plan J!

nieuws-1
Het gezellige Gezond Verstand hoofdkwartier in Weesp werd afgelopen vrijdag 21 januari weer opengesteld voor alweer de derde gelijkgestemde jongeren netwerkborrel. Met een drankje en heerlijke hapjes kon iedereen elkaar (beter) leren kennen en kon er worden gebouwd aan (nieuwe) connecties, ideeën en initiatieven.

Doel
Met een mooie introductie over onze toekomst en een korte voorstelronde werd de gezellige borrel afgetrapt. Er was flink ruimte voor het voeren van gesprekken, het leggen van connecties en elkaar leren kennen. Daarna kregen verschillende aanwezige jongerenorganisaties of individuen de kans om te pitchen met de kans om zo bekendheid te geven aan hun initiatief of idee en op zoek te gaan naar hulp, aanvullingen en connecties.

Pitches
Plan J startte de eerste pitch waarna verschillende organisaties en jongeren aan het woord kwamen. Onder andere Jongeren Voor Vrijheid, Wakkermenstv, Transformgevers, Source of light, Sara Dol, The Young Ones, Next en BERTA gaven een korte pitch met gevarieerde vragen, ideeën of intenties. Creator Sara Dol probeert met goed gebruik van haar platform een boodschap over onze wereld en toekomst over te brengen aan haar doelgroep en bood ditzelfde platform aan andere initiatieven aan die kunnen bijdragen aan dit doel. Zij vroeg naar connecties en locaties met betrekking tot het organiseren van een eigen evenement. Berta presenteerde de testfase van hun lokale voedselinitiatief en werd weer verder op weg geholpen met nieuwe ideeën en inzichten. En zo nog veel anderen.

Mooie bestaande of groeiende initiatieven en ideeën werden gepresenteerd met bijzondere uitkomsten tot gevolg. Initiatieven zijn binnen het netwerk verder geholpen aan connecties en bekendheid. Door het meedenken van de groep en hun (kritische) vragen kon gebouwd worden aan persoonlijke groei en kwamen nieuwe initiatieven van de grond.

We kijken ernaar uit om de ontwikkeling van deze initiatieven in de komende tijd te volgen.

Kom jij ook?
Samenvattend een nuttige geslaagde avond vol verbinding en gezelligheid.
Wil jij graag in actie komen maar weet je nog niet hoe? Wil jij graag bijdragen aan andere initiatieven of heb je wellicht zelf een idee of wil jij gewoon graag meer gelijkgestemde jongeren ontmoeten en contacten leggen?

Houd onze pagina in de gaten en dan zien we je graag op onze volgende borrel!

Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.