Liefde in de lucht op de Wijntjesmetwappies Valentines party

nieuws-2

Uitgaan, naar de club of grote feestjes zijn al langere tijd verboden, lastig of je komt zonder QR niet binnen. Bij de bijeenkomsten en feestjes van Wijntjesmetwappies is iedereen welkom en kun je ook nog eens gezellig feesten en praten met gelijkgestemden.
Waar in het hoogseizoen Wijntjesmetwappies vaak in het westerpark Amsterdam te vinden is zijn er vaak ook leuke (thema)feesten in een café in Amsterdam.
Na een geslaagde christmas party en silent disco was er afgelopen vrijdag 11 februari dan ook een gezellig wijntjesmetwappies pre-valentines party.

Bij een gezellige kroeg in hartje Amsterdam waren de gelukkige met een kaartje welkom vanaf 5 uur. Met de aanwezigheid van een goede DJ, drankjes en de mogelijkheid tot heerlijk eten werd er gedanst, gepraat, geflirt en gefeest. Bij binnenkomst werd je verwelkomd met een groen of rood glowstick armbandje die je relatiestatus aangaf om verwarring te voorkomen.

Met de hele kroeg in Valentijns thema leuk versierd en iedereen in dresscode rood was de sfeer helemaal compleet. Ook een echte fotograaf was aanwezig om de gezelligheid, mooie outfits en liefde vast te leggen.

Al met al een heel gezellig en geslaagd Valentijn feest. Vrij uitgaan en plezier met gelijkgestemden!

Wil jij op de hoogte blijven van meer events of bijeenkomsten van Wijntjesmetwappies? Volg @wijntjesmetwappies op instagram of volg hun telegram kanaal t.me/

Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.