Plan J weekend

handen-op-elkaar-2000x1200

Om een goede boost te geven aan Plan J besloot het team een weekend bij elkaar te komen om te kunnen werken en brainstormen om zo te bouwen aan plan J. Op een heerlijke locatie in zuiden van Friesland was er ruimte en rust om met elkaar aan het werk te gaan.

Verbinding
Buiten enkel werk bouwen we natuurlijk ook aan onszelf, ons teamverband en maken we het gezellig en dus hebben we door de dagen heen verschillende activiteiten gedaan.

Van wandelen rond het meer tot ijsbaden in een ton rond het vriespunt. Maar ook muziek gemaakt met djembés, lekker gegeten en plezier gemaakt.

Generation C
Om het belang van onze organisatie weer goed in te zien hebben we ook gezamenlijk de interessante documentaire Generation C bekeken welke de problematische gevolgen op de mentale en fysieke gezondheid van de ‘corona generatie’ laten zien. Wat zijn de gevolgen van de maatregelen en wat blijft er over van onze toekomst? Deze docu geeft een goed beeld van het belang van verbinding en contact en dus van een organisatie zoals plan J.

Het werk aan Plan J
Buiten een gezellig en verbonden weekend hebben we weer veel kunnen bereiken met plan J. Zo is onze site bijna helemaal van de grond, zijn al onze socials aangemaakt, zijn we bijna een stichting, hebben we vele contacten met jongerenorganisaties gelegd en verzameld en is ons hele bedrijfsplan af.

We hopen jullie jongereninitiatieven met deze kennis binnenkort ook van dienst te zijn. Heb jij hulp nodig met het opzetten of professionaliseren van jouw jongereninitiatief. Het organiseren van een bijeenkomst of evenement of ben je op zoek naar hulp of locaties. Dan staat Plan J binnenkort ook graag voor je klaar.

Bekijk hier de promo video die we dit weekend hebben opgenomen. Ook op zoek naar dit soort verbinding? Sluit je aan bij plan J en we zien je graag op een volgend evenement!

Voorkeuren
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.